• Nieuwbouw van ons
nieuwe IKC gereed eind 2019
  • leren in een
landelijke omgeving
  • Dé school waar uw kind 
zich thuis voelt
  • Kanjertraining
'a way of life'

Nieuwbouw van ons
nieuwe IKC gereed eind 2019

leren in een
landelijke omgeving

Dé school waar uw kind
zich thuis voelt

Kanjertraining
'a way of life'

BIJENKORF

1 juni 2018

Schoolreisje Spijkerdorp Drachten

Vrijdag 1 juni zijn we met de groepen Pinguïnschots, Bijenkorf en Wolvenwoud naar het Spijkerdorp in Drachten gegaan. Het was een geslaagde dag; mooi weer en voor iedereen wat te doen!


  ? 

 
 
_________________________________________________________________________
november - creatief schrijven

Wat zou de Sint graag willen voor Sinterklaas? Tijdens het creatief schrijven hebben de kinderen een verlanglijstje gemaakt van de Sint. De ideeën hebben we opgestuurd naar het Sinterklaasjournaal. Hopelijk krijgen we antwoord! 


oktober- Meten is weten
Altijd een leuk onderdeel tijdens de rekenlessen. In verschillende hoeken in de klas zijn de kinderen aan de slag gegaan met meten
september - IPC 
verhalen, mythes, legendes en sprookjes
Tijdens het thema hebben de kinderen zich verdiept in Griekse Mythes en een eigen wereld ontworpen met papier machéseptember - Start IPC
verhalen, mythes, legendes en sprookjes

In groep 3/ 4 kregen de kinderen in groepjes dozen. In deze dozen zaten verschillende materialen. Met de materialen die erin zaten moesten de leerlingen een verhaal bedenken en vertellen aan de klas. Zo hebben ze hun eigen verhaal gemaakt met materialen. 
september - gymlessen
Op woensdagmiddag hebben de kinderen van kwart voor 1 tot kwart over 2 gym. Met veel plezier gaan we hier altijd naar toe. We starten met een begin spel, daarna gaan we verder in groepjes verdeeld over 4 hoeken en sluiten we de gymles weer af met een spel. 
september - Welkom in de Bijenkorf
Met een gezellige groep van 24 leerlingen zijn we gestart in een nieuw lokaal; de Bijenkorf. We gaan er een prachtig jaar van maken!

De Sprong - Techum     Molkenkelder 4c, 8941 AJ Leeuwarden     t 058 - 28 04 570     directie@desprongtechum.nl